Beste Dobre gast,

Op 14 februari 2023 startte ons horeca avontuur met de opening van het eerste Oekraïense fusion restaurant in Nederland in het mooie De Bilt.

Nu ruim één jaar later en vele waardevolle ervaringen rijker, hebben wij besloten ons restaurant concept op een nieuwe locatie voort te zetten. Om dit mogelijk te maken hebben wij een nieuwe eigenaar gezocht voor ons restaurant en die hebben wij gevonden! Vanaf 15 mei neemt de nieuwe eigenaar Bas het stokje van ons over en introduceert in het prachtige pand aan de Hessenweg zijn nieuwe horeca concept. Wij wensen Bas heel veel succes met zijn Restaurant Proefwerk!

Voor ons is het nu tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe locatie. Wij weten nog niet waar wij onze nieuwe locatie gaan vinden, wordt het Utrecht, Amsterdam of toch een andere plek in de randstad? Het is nog even spannend maar zodra wij een nieuwe plek hebben gevonden laten wij dit meteen weten!

Voor dit moment willen wij alle gasten hartelijk bedanken voor hun gezelligheid, lovende woorden en hartverwarmende support voor ons restaurant!

Do Pobachennya

Bart en Kateryna Hamminga

Adres

Hessenweg 117
3731JE De Bilt

Contact & Reserveren

info@restaurantdobre.nl