Welkom bij Restaurant Dobre!

Graag nodigen wij je uit op een culinaire reis door Oekraïne waarbij je niet alleen kennis kunt maken met de gevarieerde en pure smaken uit dit prachtige land maar ook kunt genieten van bijzondere gerechten uit de regio.

Onze, op houtskool gegrilde, vlees- en groente specialiteiten zijn zeker een bezoek waard. Perfect voor bij de borrel is de, in een steenoven bereide Georgische ' Khachapuri'. Maar is zoet jouw favoriete bestemming, ook dan zou Dobre wel eens jouw nieuwe 'sweet spot' kunnen worden... Wat je in dat geval zeker eens moet proberen zijn onze mini cheesecake pannenkoekjes en een royaal stuk Napoleon taart met een vanille drizzle!

Om geen highlights te missen bieden wij je het menu ook als shared dining aan. In het weekend ben je van harte welkom voor een family-style brunch.

Een deel van onze collega’s, zowel in de keuken als in de bediening, hebben wij begin dit jaar in een humanitaire actie bij de Oekraïense grens geholpen om naar Nederland te komen. Daarnaast doneren wij een gedeelte van de opbrengst voor noodhulp en de wederopbouw van Oekraïne.

Graag verwelkomen wij je binnenkort bij Dobre!

Bart en Kateryna Hamminga

Adres

Hessenweg 117
3731JE De Bilt

Contact & Reserveren

reserveren@restaurantdobre.nl